< Tilbake til Eltonåsen Hageby

Sorgenfri – den klassiske hverdagshelten

Med sin klassiske form, men moderne materialbruk og smarte løsninger er Sorgenfri et godt valg for familier som ønsker et koselig hjem med alle dagens bekvemmeligheter.

Laget for hverdagen

Sorgenfri er laget for å gjøre livet enkelt og behagelig i en travel hverdag. Planløsningen er nøye gjennomtenkt av arkitekten og har mange smarte løsninger som gjør en hektisk hverdag litt mindre heseblesende. Integrert garasje med fjernstyring, sentralstøvsuger og praktiske skap og boder både ute og inne er bare noen av detaljene du garantert vil sette pris på i en travel hverdag.

Et lunt rede

Når det gjelder været, blir det sagt at Norge er et land for spesielt interesserte, og det er det ikke vanskelig å være enig i. Derfor har vi lagt vekt på å gjøre Sorgenfri til et hus der det er like godt å stå opp en hustrig januarmorgen som en smilende maidag.

På vinteren er den lekre og effektive peisovnen et naturlig midtpunkt og sørger for at alle har det varmt og koselig, godt hjulpet av den moderne ventilasjonsløsningen med varmegjenvinning, som gir ypperlig luftkvalitet. Ventilasjonsløsningen gjør også at huset holder seg svalt og deilig i sommermånedene, og tilfører alle oppholdsrom friskluft.

Ditt hus, ditt valg
Folk er forskjellige, og det synes vi hus også skal være. Derfor har vi lagt opp til at du skal kunne sette ditt eget preg på huset ditt, med flere valgmuligheter når det gjelder fliser, parkett, kjøkken og bad.

Det du ikke ser

Det elektriske anlegget er for det meste helt skjult i Sorgenfri, og du kan være med på å påvirke hvor stikkontakter og brytere skal være. Anlegget er montert i henhold til normen NEK 400, noe som gjør at du ikke bare kan føle deg trygg på at du har et sikkert el-anlegg, men at det også er tilpasset fremtiden med for eksempel mulighet til å installere ladestasjon for el-biler.

Selve huset er bygget etter TEK 10, oppfyller alle byggetekniske krav til isolering og energieffektivitet og gir deg svært god fyringsøkonomi.

Nøkkelferdig betyr helt ferdig
Det er mange som sier de leverer nøkkelferdige boliger, men altfor ofte betyr det bare at det teknisk sett er mulig å bo i huset. Kanskje står det igjen arbeid både ute og inne, og det mangler dessverre ikke på historier om skuffede boligkjøpere som flytter inn i boliger der det verken er skikkelig oppkjørsel eller plen i hagen.

For oss betyr nøkkelferdig helt ferdig. Det betyr at plenen er lagt, at oppkjørselen er innbydende, og at det ikke dukker opp håndverkere i tide og utide som bare skal «fikse noe».


Kontakt oss for boligvisning

Kontakt oss om Husbankfinansiering

< Tilbake til Eltonåsen Hageby